KORA  
PASVEER

 

Advocaat

 

Een ongeval is een ingrijpende gebeurtenis. Als slachtoffer word je geconfronteerd met tal van vragen op medisch, juridisch en financieel gebied. Daarbij heeft een ongeval ook enorme impact op sociaal en emotioneel vlak.

 

Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer, ondanks alle leed en verdriet, weer zo goed mogelijk verder kan met zijn of haar leven. Dat is waar ik het voor doe.

 

 

E-mail: pasveer@boschenberg.nl


ELKE  
BOERSMA
 

Advocaat

   

Kwaliteit, dat is waar ik voor sta en dat is wat ik mijn cliënten wil bieden. Iedere zaak is anders en dat vergt maatwerk. 

 

Kwaliteit uit zich daarbij naar mijn mening niet alleen in de vorm van juridische kennis, maar ook in de vorm van tactiek, voortvarendheid, communicatie, inlevingsvermogen, verwachtingenmanagement en soms zelfs creativiteit. Iedere zaak is voor mij weer een nieuwe uitdaging die ik met beide handen aangrijp.

 

 

E-mail: boersma@boschenberg.nl


IRENE
ASSINK
 

Advocaat

   

Het behartigen van belangen van een letselschade slachtoffer vergt kennis, maatwerk, creativiteit en inlevingsvermogen. Juist deze combinatie van mens en recht maakt dit werk voor mij zo boeiend. Ik wil graag mijn kennis en ervaring op het gebied van personenschade en aansprakelijkheidsrecht inzetten om het best mogelijke resultaat te behalen. 

 

Bij Bosch & Berg staan kwaliteit en menselijkheid hoog in het vaandel, daarbij voel ik me thuis. 

 

E-mail: assink@boschenberg.nl


ERIK  
DORENBOSCH
 

Advocaat

   

Een ongeluk gooit je hele leven overhoop en alles wat zeker leek is ineens onzeker geworden. Wat gebeurt er met je salaris als je niet meer kunt werken? Wie betaalt alle extra kosten? Je hebt niet gevraagd om het ongeval en toch zit je met de zorgen.

 

Ik wil iets kunnen betekenen voor slachtoffers van personenschade. Oplossingen bieden, zorgen wegnemen.

 

 

E-mail: dorenbosch@boschenberg.nl


MARISKA  

ZANTING

 

Advocaat

 

De combinatie van het sociale en wetenschappelijke aspect van het aansprakelijkheidsrecht spreekt mij erg aan. Juist na een ongeval heeft een slachtoffer behoefte aan goede juridische ondersteuning.

 

Mijn sterke rechtvaardigheidsgevoel zorgt ervoor dat ik altijd op zoek ga naar de beste en meest duurzame oplossing voor alle partijen. Juist mijn ervaring aan zowel de zijde van het slachtoffer als de verzekeraar sterkt mij daarin. Mijn doel is het slachtoffer te ontlasten, zodat het slachtoffer zich volledig kan richten op het herstel. Het herstel dient voorop te staan!

 

 

E-mail: zanting@boschenberg.nl


HELEEN
OP DEN DRIES
 

Expert Personenschade/NIVRE-re

 

Slachtoffers worden ongevraagd geconfronteerd met talloze problemen. Ons doel is om hen de meest professionele en specialistische rechtshulp te bieden in de strijd om rechtvaardigheid. 

 

Betrokken en proactief zijn kenmerken die bij mij passen. Het menselijke en maatschappelijke aspect in dit vak spreken mij aan. Heldere communicatie met mijn cliënt vind ik hierbij belangrijk.

 

In april 2024 heb ik de opleiding tot NIVRE Register-Expert succesvol afgerond. Alle opgedane kennis zal ik toepassen in mijn letselschadepraktijk. 

 

 

E-mail: opdendries@boschenberg.nl


CATHY
HOORWEG
 

Advocaat

   

Cliënten in een letselschadezaak bevinden zich veelal in een kwetsbare fase in hun leven.

 

Ik ben betrokken, evenwichtig en inlevend. Mijn cliënten sta ik bij met duidelijke uitleg van het proces rond de schaderegeling, de (on)mogelijkheden van hun zaak en ik ontzorg cliënten zoveel mogelijk. Daarbij ben ik niet alleen gericht op de financiële compensatie, ik kijk ook mee naar wat nodig is om cliënten verder te laten herstellen en welke hulp/zorg/begeleiding daarbij nodig is.

 

 

E-mail: hoorweg@boschenberg.nl


MARLEEN
VERHOEF
 

Advocaat

   

Een ongeval kan een grote impact hebben op een slachtoffer. Mijn doel is om het juridische proces zo soepel mogelijk te laten verlopen, zodat het slachtoffer zich volledig kan richten op herstel. Ik zet de belangen van mijn cliënt voorop en werk met passie aan het analyseren van juridische vraagstukken.

 

Betrokkenheid en nauwkeurigheid zijn belangrijke waarden voor mij. Mijn energie haal ik uit het vinden van passende oplossingen, met als resultaat het behalen van rechtvaardige uitkomsten voor mijn cliënten.

 

 

E-mail: verhoef@boschenberg.nl


DANIËLLE 
SCHONEWILLE

 

Juridisch administratief medewerker

Officemanager

 

Als officemanager zorg ik ervoor dat alle werkprocessen in het kantoor goed geregeld zijn, zodat ons team zich optimaal kan focussen op het inhoudelijke werk in de letselschadepraktijken. Daarnaast werk ik als juridisch administratief medewerker samen met Kora Pasveer en Elke Boersma in hun letselschadedossiers. 

 

Wat ik fijn vind aan mijn werk, is dat ik mensen tijdens een vaak kwetsbare periode in hun leven bij kan staan door ze praktische zaken uit handen te nemen, zodat zij zich volledig kunnen richten op hun herstel. 

 

 

E-mail: schonewille@boschenberg.nl


RENATE
KROEZEN
 

Juridisch administratief medewerker

   

Als juridisch administratief medewerker verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor de advocaten in hun praktijken. Het is fijn om een schakel te zijn tussen cliënt en advocaat en zo cliënt zoveel mogelijk te ontlasten, zodat deze zich volledig kan richten op herstel.

 

Daarnaast vallen de facilitaire zaken onder mijn verantwoordelijkheid. Ik zorg ervoor dat collega’s zo goed mogelijk hun werkzaamheden kunnen uitvoeren.

 

 

E-mail: kroezen@boschenberg.nl


LIEKE
MENSEN
 

Juridisch administratief medewerker

   

Als juridisch administratief medewerker verricht ik ondersteunende werkzaamheden voor twee advocaten, zoals het onderhouden van dossiers, agendabeheer en het opstellen en verwerken van inhoudelijke stukken.

 

Daarnaast heb ik contact met de rechtbank in procedures en verricht ik financiële werkzaamheden binnen kantoor, waaronder debiteurenbeheer en declareren.

Een mooie afwisselende functie, waarbij het belang van cliënt altijd voorop staat. 

 

 

E-mail: mensen@boschenberg.nl


ROBIN
VRUGTEMAN
 

Juridisch administratief medewerker

   

Na een heftige gebeurtenis komen mensen in een voor hun moeilijke situatie terecht. Hierin probeer ik cliënten zoveel mogelijk te ondersteunen en advies te geven.

 

Het geeft mij een fijn gevoel als cliënten hun zaak met een goed einde hebben kunnen afsluiten en daardoor hun leven van voor het ongeluk weer zo volledig mogelijk kunnen oppakken. 

 

 

E-mail: vrugteman@boschenberg.nl


WILLARD
BENNINK
 

Stagiair juridisch administratief medewerker

   

Ik ben een enthousiaste student van het ROC van Twente en ik zit in het tweede jaar van de versnelde opleiding Juridisch administratief dienstverlener.  Ik schep er plezier in om voortdurend nieuwe vaardigheden op te doen en mijzelf snel nieuwe taken eigen te maken.

 

Van 13 november 2023 tot 14 juni 2024 loop ik stage bij Bosch & Berg. Wat mij vooral aanspreekt is het contact met cliënten. Cliënten verkeren vaak in een moeilijke periode in hun leven en hierbij wil ik ze zoveel mogelijk helpen. 

 

 

E-mail: bennink@boschenberg.nl