Disclaimer www.boschenberg.nl

 

1. Inhoud
Ondanks de grootst mogelijke zorg die de auteur aan de website heeft besteed, behoudt hij zich het recht voor niet verantwoordelijk te zijn voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid betreffende schade aangericht door middel van de verstrekte informatie alsmede het soort informatie dat onvolledig of onjuist is, zal daarom verworpen worden. Delen van de pagina's of de volledige publicatie met alle aanbiedingen en de informatie kunnen worden uitgebreid, veranderd of gedeeltelijk of volledig geschrapt worden door de auteur zonder afzonderlijke aankondiging.

 

2. Verwijzingen en verbindingen
De auteur is niet verantwoordelijk voor de inhoud van pagina's waarnaar wordt doorgeschakeld of verwezen - tenzij hij de volledige kennis zou kunnen hebben van onwettige inhoud en de bezoekers zou kunnen verhinderen deze pagina's te bekijken. Als de schade door middel van de daar voorgestelde informatie komt, zou de auteur van de respectieve pagina's aansprakelijk kunnen zijn, niet wie heeft verbonden met deze pagina's.

 

3. Auteursrecht
De auteur heeft de intentie om geen materiaal te gebruiken voor de publicatie wat auteursrechtelijk beschermt is. Indien dit niet te vermijden is dan zal verwijzen naar de auteursrechten van het respectieve voorwerp. Het auteursrecht voor al het materiaal dat door de auteur is gecreëerd is gereserveerd. Elke vorm van verdubbeling of gebruik van voorwerpen zoals diagrammen, de geluiden of de teksten in andere elektronische of gedrukte publicaties worden niet toegestaan zonder een overeenkomst met de auteur.

 

4. Wettelijke geldigheid van deze disclaimer
Deze disclaimer moet als deel van de internet publicatie worden beschouwd waarvan u werd doorverwezen. Als delen of individuele termen van deze verklaring niet wettelijk of correct zijn, dan doet dit niet af van de andere delen van de inhoud of de geldigheid en is niet beïnvloed door dit feit.