Van specialisten kunt u meer verwachten!

 

Marleen van Munster

Ondernemen, aanpakken en doorzetten zijn woorden die goed bij mij passen. In mijn werk kan ik dit prima gebruiken.

Na een ongeval moet er zoveel geregeld worden! Ik neem mijn cliƫnten graag het regelwerk uit handen, zodat zij zich volledig kunnen richten op het herstel. Mijn doel is om het slachtoffer zo veel mogelijk terug te brengen in de situatie van voor het ongeval. U krijgt de hulp waar u recht op heeft!
 

Erik Dorenbosch

Een ongeluk gooit je hele leven overhoop en alles wat zeker leek is ineens onzeker geworden.

Wat gebeurt er met je salaris als je niet meer kunt werken? Wie betaalt alle extra kosten? Je hebt niet gevraagd om het ongeval en toch zit je met de zorgen. Ik wil iets kunnen betekenen voor slachtoffers van personenschade. Oplossingen bieden. Zorgen wegnemen.
 

Tony Takkenberg

Als medeoprichter van dit kantoor had ik een duidelijk beeld voor ogen.

Er moet voor slachtoffers van personenschade in Twente een advocatenkantoor beschikbaar zijn dat kwalitatief sterk is en voldoende tegenwicht kan bieden aan schadeverzerkeraars. Ik wil dat mijn clienten, ondanks hetgeen hen is overkomen en hun blijvende beperkingen, met mijn hulp weer verder kunnen. Soms in een heel andere richting maar in ieder geval weer verder met opleiding of werk. Zonder financiƫle zorgen.
 

 

Marjan Wijnhoff-Schuiterd

Dat een ongeval je leven overhoop gooit weet ik helaas uit eigen ervaring.

Ik heb er veel van geleerd hetgeen ik naast mijn juridische achtergrond in de praktijk goed kan gebruiken om het slachtoffer de door hem of haar benodigde hulp te bieden. Hierbij is van belang dat het slachtoffer mijn hulp als ontzorging ziet.
 

Kora Pasveer

Een ongeval is een ingrijpende gebeurtenis. Als slachtoffer word je geconfronteerd met tal van vragen op medisch, juridisch en financieel gebied.

Daarbij heeft een ongeval ook enorme impact op sociaal en emotioneel vlak. Als slachtoffer zit je in een kwetsbare situatie en op dat punt kan en wil ik graag het verschil maken. Geen mens is gelijk. Ik vind het belangrijk dat een slachtoffer, ondanks alle leed en verdriet, weer verder zo goed mogelijk verder kan met zijn of haar leven. Dat is waar ik het voor doe.
 

Waarom wij?

De mensen die bij Bosch & Berg werken zijn specialisten op het gebied van letselschade. Persoonlijk contact, service, kwaliteit, betrokkenheid en een optimaal resultaat zijn erg belangrijk voor ons. Wij doen dit werk al bijna twintig jaar en hebben veel kennis en ervaring. Wij weten hoe de verzekeraars werken en zij weten hoe wij werken. Men houdt rekening met ons. Dit is in uw voordeel.

Bosch & Berg heeft het Keurmerk Letselschade. Belangrijke zaken als onafhankelijkheid, deskundigheid en duidelijkheid zijn daardoor gegarandeerd.

Keurmerk

Belangrijke zaken als onafhankelijkheid, deskundigheid en duidelijkheid worden door dit keurmerk gegarandeerd.

Volg ons op...

Contact:

Wierdensestraat 39 C
7607 GE Almelo

Tel.:
  0546 - 536585
E-mail:
  info@boschenberg.nl